Cum iti poti face Brand-ul cunoscut prin intermediul Google+

google plus marketing
Va intrebati daca merita efortul de a menegeria inca un cont intr-o alta retea de socializare?

Din dorinta de a aborda unele dintre avantajele si conceptiile gresite in legatura cu promovarea Google+, va invit sa descoperiti importanta prezentei Brand-ului dvs. in aceasta retea de socializare care a cunoscut o ascensiune fabuloasa in ultima perioada.

Urmand trend-ul si tinand pasul cu inovatia, veti afla ce este critic pentru o abordare de succes a promovarii in Google+ si de ce aceasta ar putea fi esentiala pentru afacerea dumneavoastra. Conform unor studii recente, Google+ se situeaza pe locul al doilea in topul retelelor de socializare dupa Faccebook( locul 1) si urmat la foarte mica distanta de YouTube.

Pentru inceput, este important de mentionat faptul ca prezenta ta in Google+ poate influenta intr-o mare masura imbunatatirea ranking-ului in cel mai important motor de cautare: GOOGLE si sprijina enorm actiunile de promovare site. Devenind utilizator activ in reteaua de socializare Google+, poti beneficia de o mai mare expunere a canalului tau YouTube, iti pot pune laolalta toate contactele din celelalte retele de socializare ca: Facebook, Twitter, Linkedin, Gmail si Outlook; poti trimite si primi email-uri de pe Facebook, Twitter si LinkedIn in acelasi “inbox” ceea ce pote fi de un real ajutor in monitorizarea si menegerierea mai multor conturi de retele sociale in acelas timp. Poti deasemenea urmari cu mai multa usurinta in ce directie se indreapta discutiile si interesele contactelor tale inlesnindu-ti astfel eforturile de promovare prin angajarea in conversatii relevante.

Folosind functia “Google Hangouts” prin intermediul careia poti stabili o multime de noi conectii, in primul rand beneficiezi de o sumedenie de alte avantaje .Prin intermediul “Google Hangouts”, ai posibilitatea sa distribui poze sau chiar sa initiezi video conferinte GRATUIT!

Google+ este o retea de socializare care se dezvolta continu adaugand noi capabilitati platformei de functionalitati. Astfel ca, in momentul de fata, nu exista nici o alta modalitate mai usoara si mai rapida de a acorda autoritate continutului tau si de indexare in Google de cat evidentierea prin intermediul crearii de relatii si legaturi cu utilizatorii acestei retele de socializare in continua expansiune.

google plus page
Va recomand sa oferiti cateva minute din timpul dumneavoastra pentru a descoperi cat de important este sa beneficiati de Google+1 si cat de mult poate influenta aceasta unealta extraordinara optimizarea seo,dar mai ales cat de mult poate ajuta la imbunatatirea experientei dumneavoastra in social media marketing. Desi actioneaza indirect asupra SEO si a ranking-ului (insemnand ca mai multe +1 nu inseamna neeaparat avansarea pozitiei in motoarele de cautare), totusi putem afirma ca este de o importanta majora pentru „CTR”(Click Trough Ratio care reprezinta raportul dintre numarul de afisari si numarul click-urilor efectuate). In momentul in care un utilizator Google+ a acordat +1 unei pagini web, este echivalentul stampilei cu “Aprobat”. Potrivit Google, continutul recomandat de prieteni si cunostinte mult mai relevant decat de continutul impartasit de persoane necunoscute.

Ca utilizator Google+, chiar daca nu sunteti logat in contul dumneavoastra, atunci cand efectuati o cautare in Google veti observa afisat sub rezultatul cautarii dvs. numarul de voturi +1 acordat site-ului respectiv ceea ce reprezinta de fapt o dubla validare a relevantei.

In pofida faptului ca momentan unealta +1 nu are o influenta directa asupra SEO ceea ce ne indeamna sa nu ignoram tehnicile traditionale de optimizare, asta nu inseamna ca in viitorul apropiat aceste statistici nu se pot schimba sau ca este un capitol caruia nu trebuie sa-i acordam prea mare importanta.

Google + are putere si asta poate avea un important impact in promovarea site-ului dumneavoastra! Daca ati ajuns sa cititi pana aici, as dori sa va FELICIT deoarece asta arata cat de mult va pasa de pozitia site-uli dvs. in motoarele de cautare.

Atentie! Concurenta dumneavoastra deja se bucura de avantajele Google+ ! Actionati ACUM si tineti pasul cu concurenta!

Bogdan S este fondatorul companiei Opes Media Advertising. A inceput ca internet marketer iar in ultimii 4 ani s-a dedicat 100% autoeducarii si perferctionarii tehnicilor de optimizare SEO si promovare BRAND in Social Media Networks. Printre altele, este un impatimit al pescuitului la crap, are un optimism contagios si iubeste competitia.
Opes Media in social media
Urmareste-ne pe Facebook, Twitter sau Google+
Loading Facebook Comments ...
No comments yet.

Lasă un răspuns